Alux

Godt samarbejde og troværdighed er nøgleordene, når Bill Jensen, direktør for Alux, vælger at handle med Lynge Papir og Kontor:

"Vi har i mange år haft et godt og tæt samarbejde med Lynge Papir & Kontor, der er totalleverandør i alt fra kontorartikler og møbler til hygiejneartikler, emballage og kaffe. Det bunder dybest set i en unik grad af service. Vi gør brug af tilbuddet om Full Service, og vores faste konsulent fra Lynge kommer jævnligt i huset for selv at følge op på, hvad vi mangler. Varerne bliver leveret til konkurrencedygtige priser. Vi kunne nok godt noget på nettet, der er billigere. Men så ville vi gå glip af Lynges stabilitet og gode service - og det vil vi ikke."

"Et godt samarbejde giver troværdighed, og det passer perfekt til vores værdier i forhold til at drive virksomhed. Udover at Lynge Papir og Kontor er vores leverandør, bruger vi også Lynge til rådgivning. Senest i forbindelse med indretning af et ny kontorlokale. Her fik vi indretningsforslag og vejledning både fra Lynge Papir og Kontor og fra Dencon i forhold til valg af f.eks. bordplader og farver. Det har resulteret i at vores nye lokale både fungerer perfekt og ser rigtig flot ud."

Direktør Bill Jensen,
Alux
Landsdækkende servicevirksomhed indenfor solafskærmning og tyverisikringer

» 20/21 kataloget

Katalog

Alt til kontoret - Nemt og lokalt!


Klik for at se hele katalogets udvalg.
Ring eller skriv og
bestil i dag.

Webshop

Du kan altid finde gode tilbud i vores webshop

Du kan nemt og
bekvemt handle med
Lynge Papir og Kontor
over internettet.

Lynge Papir & Kontor A/S
Stagehøjvej 11
8600 Silkeborg
+45 86 82 55 66
Åbningstider
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:30
Fredag: 08:00 - 14:30

Lynge Papir & Kontor
Om os
Medarbejdere
Kontakt
Firmaoplysninger
 
Sortiment
Kontormøbler
Belysning & Tilbehør
Tryksager
Kontorartikler
Emballage