» 20/21 kataloget

Katalog

Alt til kontoret - Nemt og lokalt!


Klik for at se hele katalogets udvalg.
Ring eller skriv og
bestil i dag.

Om os

Totalløsninger til virksomheder og private


Hos Lynge Papir og Kontor tilbyder vi godt samarbejde, rigtige priser, effektiv levering og professionel rådgivning om alt vedrørende kontoartikler- og møbler.

Vores sortiment dækker alverdens traditionelle kontorartikler, emballager, tryksager, hygiejne- og rengøringsartikler, engangsservice, skrive- og papirartikler. Derudover forhandler vi et bredt udvalg af kontormøbler, AV-udstyr og forskellige typer af kontormaskiner fra mindre elementer til større professionelle løsninger - altid i bedste kvalitet.Per Niebuhr


Direktør Per Niebuhr lægger vægt på en stærk lokal forankring. Det udmønter sig blandt andet i sponsorater til lokale idræts-og kulturtiltag. Desuden har vi opbygget byen største lager for altid at kunne tilbyde komplet og hurtig levering fra vores brede sortiment.

Det vidtforgrenede net af leverandører, som vi har opbygget igennem mere end 90 år, gør det nemt at handle med os - hos Lynge Papir og Kontor, behøver du kun at handle et sted!

Kundeservice og specialistrådgivning

Som kunde vil du møde faste kontaktpersoner, som yder den personlige og udstrakte service, du altid kan forvente af Lynge Papir og Kontor. Vores sælgere har været hos os i mange år, og de er altid klar til at guide dig i vores store sortiment og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning for dig. Vi gør alt hvad vi kan for at lette din hverdag, så du kan koncentrere dig om din virksomhed. Leveres en forkert vare, bytter vi selvfølgelig med et smil, uanset årsagen til fejlen.


Solid partner
Tryghed er vigtig når du vælger leverandør. Lynge Papir og Kontor er endnu en gang blevet AAA-kreditvurderet og står som økonomisk velfunderet firma.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

» Alt i emballage

Emballage

Tape, bølgepap, følgesedler og meget andet


Klik her for at se alle
emballageprodukter.

Webshop

Du kan altid finde gode tilbud i vores webshop

Du kan nemt og
bekvemt handle med
Lynge Papir og Kontor
over internettet.

Lynge Papir & Kontor A/S
Stagehøjvej 11
8600 Silkeborg
+45 86 82 55 66
Åbningstider
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:30
Fredag: 08:00 - 14:30

Lynge Papir & Kontor
Om os
Medarbejdere
Kontakt
Firmaoplysninger
 
Sortiment
Kontormøbler
Belysning & Tilbehør
Tryksager
Kontorartikler
Emballage